Gallery

webshop

In mijn webshop kun je het werk zien dat ik online te koop aanbied. Al mijn werk wordt mooi verpakt en veilig verzonden. Wil je een specifiek werk in het echt zien? Laat het me weten, mijn atelier is op afspraak open voor bezoekers. Je bent van harte welkom.

shop
neem contact op

panelen, Magda Zimmerman©

bekijk alle paneeltjes

paneeltjes

Deze kleine tafereeltjes, vaak aan zee, schilder ik graag op hout. De nerven van het hout doen mee in de beweging van zand, lucht en water. Ook hier vele transparante laagjes olieverf die een zachte sfeer geven. 

Ik schilder de herinneringen van ons als kleine kinderen spelend in de branding. Het bouwen van zandkastelen, kleine krabbetjes onderzoeken en de mooiste schelpen vinden. Genieten van een ijsje en met je broertje aan de hand het duin op.

Heb je ook dierbare herinneringen aan je kindertijd? De paneeltjes zijn ook in opdracht te verkrijgen.
Een foto uit een oud familiealbum van voorouders of beelden van je eigen kinderen of kleinkinderen. Het dient allemaal als inspiratiemateriaal om een mooi klein paneeltje te schilderen. In overleg bepalen we op welk stukje hout het best geschilderd kan worden. De paneeltjes kunnen hangen maar ook neergezet worden en worden zo een mooi persoonlijk kunstwerk in jouw omgeving. 

paneeltjes

portretten

In mijn portretten kruip ik dicht op de huid en probeer de gelijkenis van de persoon te treffen. Karakter en uitstraling spelen daarbij een grote rol. De ruimte en sfeer die de persoon omhullen zijn net zo belangrijk en tijdens het schilderen besteed ik daar veel aandacht aan. Het totaalbeeld laat de stille persoonlijke verbinding zien van degene die ik schilder met de wereld om hem of haar heen.

bekijk alle portretten

olieverf op doek, Magda Zimmerman©