Gallery

Hier kun je het werk zien dat ik online te koop aanbied. Al mijn werk wordt mooi verpakt en veilig verzonden. Wil je een specifiek werk in het echt zien, of wil je een portret laten schilderen? Laat het me weten, mijn atelier is op afspraak open voor bezoekers. Je bent van harte welkom.

Paneeltjes ‘Op pad’

De speciale serie ‘Op Pad’ is een vertaling van de lange wandelingen die ik maak. In de natuur is het woordeloos stil. Ik zie meer. Ruimte, beweging, lichtval. Ik kom thuis in mijn innerlijk landschap.

De houten paneeltjes, beschilderd met olieverf, hebben bewust geen titel, nergens is bebouwing te zien. Er zijn geen kerktorens, paaltjes of dieren. Je bent als toeschouwer alleen in de ruimte, vrij om te voelen en te associëren.

Portretten

In mijn portretten kruip ik dicht op de huid en probeer de gelijkenis van de persoon te treffen. Karakter en uitstraling spelen daarbij een grote rol. De ruimte en sfeer die de persoon omgeven zijn net zo belangrijk en tijdens het schilderen besteed ik daar veel aandacht aan. Het portret laat de stille verbinding zien die de persoon met zichzelf heeft en de wereld om hem of haar heen.

Mooi als je ook een portret wilt laten schilderen. Ik geef je graag persoonlijk alle informatie. Bel me gerust of stuur een mailtje.

Vrij werk

In mijn vrije werk reageer ik intuïtief op mijn omgeving. De verbinding die ik voel met de natuur, met mezelf en de mensen en dieren om me heen. Het is een bewegen van kleuren en vormen die elkaar ontmoeten, beïnvloeden en weer loslaten. Sommige werken zijn te koop.

Strandpaneeltjes 

Ik schilder de herinneringen van ons als kleine kinderen spelend in de branding. Het bouwen van zandkastelen, kleine krabbetjes onderzoeken en de mooiste schelpen vinden. Genieten van een ijsje en hand in hand het duin op.

Heb je ook dierbare herinneringen aan je kindertijd? Ik schilder graag een of meerdere paneeltjes voor je.
Een foto uit een oud familiealbum van voorouders of beelden van je eigen kinderen of kleinkinderen, het dient allemaal als inspiratiemateriaal voor deze intieme werkjes geschild met olieverf op hout.